MENU
Distributiecentrum fase 2 en 3 Gazely Zevenaar

Distributiecentrum fase 2 en 3 Gazely Zevenaar

We zijn weer terug bij het project Gazely! In samenwerking met Derks GWW starten wij met fase 2 en 3 van de terreininrichting van Gazely in Zevenaar in opdracht van Goldbeck Nederland.

Wat gaan we doen?

Net zoals in fase 1 starten wij met de aanleg van de riolering en de bestrating van het logistiek bedrijvenpark 7Poort in Zevenaar. In het bedrijvenpark wordt een mega-distributiecentrum geopend met drie grote magazijnunits. Dat het om een groot terrein gaat blijkt wel uit de cijfers: ruim 11.000 m2 elementenverharding en maar liefst 10.650 m2 asfalt. Wij zorgen er samen met de opdrachtgever voor dat het bedrijventerrein straks goed bereikbaar is.

BREEAM Excellent certificering

Het distributiecentrum wordt ontwikkeld volgens de BREEAM Excellent certificering. Dit betekent dat het project voldoet aan strenge eisen op het gebied van duurzaamheid. Zo wordt er bij de bouw alles aan gedaan om de CO2-uitstoot te verminderen, energie- en wateruitstoot te reduceren, gebruik te maken van gecertificeerde en gerecyclede bouwmaterialen en zo veel mogelijk in te zetten op hernieuwbare energie. Het terrein moet niet alleen goed bereikbaar worden voor (vracht)auto's, maar ook voor fietsers. Wij zorgen daarom ook voor de aansluiting op het fietspad van de gemeente.

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.