MENU
Centrumplan Cuijk fase 3

Centrumplan Cuijk fase 3

In opdracht van de nieuwe gemeente Land van Cuijk gaan we opnieuw aan de slag in het centrum van Cuijk. In de afgelopen jaren voerden we al reconstructies uit in de Korte Molenstraat, Maasstraat en Grotestraat. Vorig jaar hebben we de reconstructies van het Louis Jansenplein & Maasburg afgerond. Op naar fase 3!

Wat gaan we doen?

In fase 3 gaan we aan de slag bij de Molenstraat en de Grotestraat Zuid. Hier verzorgen wij de volledige herinrichting. Ditmaal in een bouwteam waarbij wij samen met de gemeente ook het voortraject oppakken! Zo werken wij het bestaande ontwerp verder uit en verzorgen gezamenlijk de benodigde afstemming met derden (zoals nuts of omgeving).

Onze werkzaamheden omvatten een gehele reconstructie van boven- en onderbouw. Bij de onderbouw ruimen we bestaande inrichtingen en verhardingen op, voeren divers grondwerk uit (deels onder archeologische begeleiding) en leggen een nieuw HWA- en DWA-riool aan. Door een geen nieuw riool aan te leggen blijft het regenwater gescheiden van het riool. Dat is wel zo vriendelijk voor het milieu. Voor de bovenbouw leveren we hoogwaardige verhardingsmaterialen zoals gebakken dikformaten en natuursteen banden. Uiteraard worden deze verhardingsmaterialen door ons aangebracht, wel 7.500 eenheden! Tot slot brengen we diverse voorzieningen aan zoals fietsnietjes en groenvoorzieningen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op dit project? Download dan de BouwApp in de App Store of Google Play.

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.