MENU
Centrumplan Cuijk fase 2 Louis Jansenplein en Maasburg

Centrumplan Cuijk fase 2 Louis Jansenplein en Maasburg

Centrumplan Cuijk fase 2 Louis Jansenplein en Maasburg

In opdracht van de gemeente Cuijk gaan we opnieuw aan de slag in het centrum van Cuijk. In de afgelopen jaren voerden we al werk uit in de Korte Molenstraat, Maasstraat en Grotestraat. Deze keer gaan we aan de slag met de reconstructie van het Louis Jansenplein en de Maasburg. De locatie van dit project sluit aan op onder meer de Jan van Cuijkstraat en het parkeerterrein Oude Werf, waar we ook al eerder werk uitvoerden. Bekend terrein dus!

Locatie: centrum Cuijk
De locatie waar we vanaf februari 2021 aan het werk zijn is het Louis Jansenplein, inclusief de aangrenzende Jan van Cuijkstraat en het gedeelte vanaf de Molenstraat tot aan de Oude Werf en de Maasburg.

Wat gaan we doen?
Onze werkzaamheden omvatten een gehele reconstructie. Dat betekent dat we de bestaande inrichtingen en verhardingen opruimen en al het grondwerk doen. Dit gebeurt deels onder begeleiding van archeologen. We leggen een nieuw HWA riool aan, waarbij het regenwater gescheiden blijft van het riool. Dat is wel zo vriendelijk voor het milieu. We leveren hoogwaardige verhardingsmaterialen en brengen deze ook aan. Hierbij kunt u denken aan ruim 9000 eenheden straatwerk, bestaande uit natuursteen en gebakken dikformaten. Tot slot brengen we diverse voorzieningen aan, zoals fietsnietjes en de groenvoorzieningen. Ook zorgen we in samenwerking met een onderaannemer voor een nieuwe fontein op het plein.

Weinig overlast voor de omgeving
In het EMVI-plan dat we hebben opgesteld is ook opgenomen hoe we zorgen voor een tevreden omgeving. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat omwonenden, bedrijven en andere betrokkenen op de hoogte worden gehouden door middel van een nieuwsbrief en de Bouwapp. Winkeliers en ondernemers hoeven zich geen zorgen te maken over hun bereikbaarheid, want zij blijven bereikbaar door middel van een coronaproof looprouteplan. Zo zorgen we ervoor dat de omgeving zo min mogelijk overlast ervaart.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op dit project? Download dan de BouwApp in de App Store of Google Play.

Infrascoop project: Centrumplan Cuijk - Louis Jansenplein & Maasburg

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.