MENU
Reconstructie Leunseweg rotonde Zuidsingel

Reconstructie Leunseweg rotonde Zuidsingel

Reconstructie Leunseweg rotonde Zuidsingel

Begin januari 2021 zijn we gestart met een nieuw project in opdracht van de gemeente Venray. Het betreft de gefaseerde reconstructie van de Zuidsingel en Leunseweg in Venray. De Leunseweg is een drukke toegangsweg door het verkeer afkomstig van de A73 en N270 aan de zuidzijde van Venray. In fase 1 (Zuidsingel tot rotonde) gaan we alleen aan de slag met een bovengrondse reconstructie. In fase 2 (rotonde en gedeelte Leunseweg) en fase 3 (Leunseweg) voeren we zowel een boven- als ondergrondse reconstructie uit. Tot slot voorzien we in fase 4 het gehele werk van een asfaltdeklaag. 

Gedurende fase 1 t/m 3 maken wij ook tijd en ruimte voor de nutsbedrijven. Zij passen dan de ondergrondse infrastructuur aan op de nieuwe gewijzigde bovengrondse infrastructuur. Het (fiets)verkeer wordt gedurende de werkzaamheden omgeleid via diverse omleidingsroutes. 

Volgens planning leveren we het werk in juli 2021 op. De situatie rond de Leunseweg en Zuidsingel is dan weer veilig en er is een goede doorstroom van het verkeer. 

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.