MENU
Volledige herinirichting Millingen aan de Rijn

Volledige herinirichting Millingen aan de Rijn

Volledige herinirichting Millingen aan de Rijn

Infrascoop start met werkzaamheden in Millingen aan de Rijn.

Maandag 1 mei zijn we gestart met de werkzaamheden voor de herinrichting van de Rivier-, Zalm- en van Lyndenstraat in Millingen aan de Rijn. Het gaat om een volledige herinrichting. We verwijderen het bestaande (gemengde) riool in de drie straten en vervangen het door een gescheiden stelsel HWA en DWA. Vervolgens bouwen we alles opnieuw op: huis- en kolkaansluitingen, funderingen en het volledig nieuwe wegprofiel met straatwerk.

Hinder beperken
De nieuwe riolering sluit aan op de riolering in de Heerbaan. Dit is dé doorgaande weg door Millingen (ook voor buslijnen etc.). In overleg met de opdrachtgever gemeente Berg en Dal is besloten de drie nieuwe rioleringen in één keer aan te sluiten op de riolering in de Heerbaan. Zodoende hoeven we de Heerbaan maar één keer af te sluiten.

Thuiswedstrijd
De totale werkzaamheden duren ongeveer 20 weken. Uiteindelijk hebben we dan ruim 1 km dubbel hoofdriool gelegd én de volledige bovenbouw met straatwerk vernieuwd. Een mooie klus voor ons team. Het leuke is bovendien dat het team bestaat uit jongens die bijna allemaal in de gemeente wonen; een thuiswedstijd dus voor deze vakmannen.

Klik hier voor het laatste nieuws over het project (nieuwsbrief gemeente Berg en Dal)

 

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.