MENU
BRM en WRM Annahaege Venray

BRM en WRM Annahaege Venray

BRM en WRM Annahaege Venray

In het noordelijk deel van het monumentale Annapark in Venray zijn we druk met het woonrijp maken van de nieuwe buurt Annahaeghe. Daarmee maken we het nieuwbouwproject gereed voor de nieuwe bewoners. De huidige werkzaamheden betreffen voornamelijk straatwerk.

Het is de laatste fase van dit mooie project, wat in augustus 2020 startte. Destijds zijn we begonnen met de bouwrijpwerkzaamheden, onder meer het aanleggen van de riolering en bouwwegen. Sindsdien is er veel werk verricht en is er een prachtige woonwijk gerealiseerd.

We kregen de opdracht voor het bouwrijp maken in 2020 van Renschdael Groep. Zij hebben in het noordelijke deel van het monumentale Annapark. Dit park van bijna 48 hectare is ruim 100 jaar geleden ontstaan als vestigingsplaats voor een instituut voor geestelijke gezondheidszorg van de Zusters van Liefde uit Gent in België. In totaal worden er in het Annapark 64 woningen en 15 parkkavels gerealiseerd. Dat de opdrachtgever kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan blijkt wel uit de rijke detaillering en het hoogwaardig materiaalgebruik. 

 

 

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.