MENU
Nieuwbouw Hessing

Nieuwbouw Hessing

Nieuwbouw Hessing

Groente-, fruit- en maaltijdenspecialist Hessing Supervers krijgt er een nieuwe productielocatie bij. De nieuwe fabriek wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Trade Port Noord in de regio Greenport Venlo. De nieuwe productielocatie ligt dichtbij de grootste tuinbouwgebieden van Nederland, waardoor Hessing lokale, verse producten sneller kan verwerken. Bovendien kan het bedrijf zo nog beter inspelen op de sterk groeiende vraag van consumenten naar verse groente en fruit.

Het project
Hessing Supervers streeft naar een hoogwaardig en efficiënt productieproces. Dat stelt hoge eisen aan de productielocaties. Het project heeft een kaveloppervlakte van circa 10 hectare. De nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ krijgt een oppervlakte van ca. 46.000 m2.

Wat gaan we doen?
In opdracht van Bouwbedrijf van de Ven zijn we dit project gestart met de ontwerpwerkzaamheden. Daarnaast zijn we gevraagd de volledige grond-, riolerings- en verhardingswerkzaamheden te verzorgen. Het bijzondere aan dit project? We realiseren een infiltratieveld met een inhoud van maar liefst 4.400 m3. Daarnaast is er circa 75.000 m3 ophogingsmateriaal nodig zijn om het perceel op hoogte te brengen. In april 2021 starten we met de werkzaamheden. De verwachting is dat de productielocatie over twee jaar operationeel zal zijn.

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.