MENU
Warehouse Marel te Boxmeer

Warehouse Marel te Boxmeer

Warehouse Marel te Boxmeer

Voedselmachinebouwer Marel realiseert een nieuw warehouse in Boxmeer. De opslagruimte wordt gebouwd tegenover op het bedrijventerrein Saxe Gotha tegenover het huidige pand van Marel. De IJslandse voedselmachinebouwer wil met de uitbreiding een werkplek voor de toekomst realiseren en een inspirerende omgeving bieden voor huidige en toekomstige medewerkers. 

Het project

De bouw van het nieuwe warehouse is een flinke uitbreiding voor Marel. Op het terrein op de Raamstraat tegenover het huidige pand bouwt Marel een nieuw pand van maarliefst 12.000 m2. Er is veel aandacht voor duurzaamheid tijdens de bouw. In een drietraps uitbreiding - verdeeld over meerdere jaren - wordt het nieuwe warehouse gerealiseerd én het bestaande pand gemoderniseerd. 

Wat gaan we doen? 

In opdracht van bouwbedrijf Van Grunsven zijn we gestart met de onze werkzaamheden. We starten met het grondwerk. Vervolgens richten we ons op de aanleg van de riolering, de verhardingen, de afrasteringen en de groenvoorzieningen. We verwachten onze werkzaamheden eind dit jaar op te leveren.  

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.