MENU
Actueel

Nieuws

Ploegam neemt Infrascoop over

Ploegam neemt Infrascoop over

02 december 2022

Met ingang van januari 2023 neemt het van oorsprong Brabantse familiebedrijf Ploegam BV collega-bouwer Infrascoop over. Met de overname van het Cuijkse bedrijf voegt Ploegam expertise, ervaring en ruim veertig medewerkers aan de organisatie toe. Ton Derks, directeur van Infrascoop, is blij met de overname: “Dankzij deze overname is onze toekomst geborgd en kunnen wij met z’n allen blijven werken aan een mooie toekomst.”

Gijs Ploegmakers, algemeen directeur bij Ploegam, is op zijn beurt ook erg blij met de overname. “Wij werken al jaren op een prettige manier samen met Infrascoop. Het is een bedrijf dat bij ons past. Kwaliteit, veiligheid en plezier in het werk staan bij hen ook op één. Toen we de kans kregen voor deze overname, twijfelden we dan ook geen moment. Met Infrascoop halen we een goed team in huis waarvan we kunnen leren. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we elkaar op vele punten aanvullen en versterken. Zo zorgen we voor beide bedrijven een mooi toekomstperspectief. Samen maken we Nederland nog een stukje mooier, veiliger en duurzamer. ”

Ton Derks sluit van harte aan bij de woorden van Gijs. “Wij kennen Ploegam als een deskundige partner. En we zijn blij dat we bij de Ploegam-familie aansluiten. Voor onze mensen is het een mooie stap, omdat hiermee de toekomst stevig is geborgd. Bovendien kunnen we met de ondersteuning  vanuit Ploegam, maar met behoud van de naam, blijven doen waar we goed in zijn. Voor onze mensen en opdrachtgevers verandert er niets. Zij blijven werken voor en met Infrascoop en zien mij ook gewoon vanaf 1 januari 2023 weer op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze overname onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen.”

www.ploegam.nl