MENU
Herinrichting winkelcentrum Meijhorst

Herinrichting winkelcentrum Meijhorst

Herinrichting winkelcentrum Meijhorst

Het winkelcentrum in de Nijmeegse wijk Meijhorst ondergaat sinds vorig jaar een ingrijpende verandering. Het winkelcentrum - dat voorheen bestond uit een overdekte winkelpassage met een kleine Albert Heijn en nog een aantal kleine winkels - is vernieuwd en krijgt onder andere een grotere Albert Heijn en daarnaast ook een Lidl.

Wij zijn in maart 2020 gestart met een reconstructie van een van de twee oude parkeerterreinen. Dit parkeerterrein biedt nu voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Het parkeerterrein aan de westzijde hebben we in 2020 bouwrijp gemaakt, zodat hier de twee nieuwe supermarkten konden worden gebouwd. De werkzaamheden van deze eerste en tweede fase zijn afgerond. De Albert Heijn wordt begin april geopend en de Lidl medio juni. 

Momenteel hebben wij de derde fase van het project in uitvoering. In deze fase worden gefaseerd de parkeerterreinen aan de westzijde gerealiseerd. Na opening van de nieuwe Albert Heijn wordt de oude gesloopt en komt op deze locatie ook een parkeerterrein.

Medio juli 2021 wordt het project afgerond met de aansluiting op de bestaande doorgaande weg.

Deze onderhandse aanbesteding is ons gegund op basis van de laagste prijs.

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.