MENU
Herinrichting Scherpenkampweg

Herinrichting Scherpenkampweg

Herinrichting Scherpenkampweg

Door onze goede relatie met de gemeente Nijmegen hebben we in oktober het project “Herinrichting en rioolvervanging Scherpenkampweg” 1 op 1 aangenomen. Op basis van de door de opdrachtgever opgestelde tekeningen hebben wij de hoeveelheden bepaald en onze prijsaanbieding gebaseerd.
Half november zijn we gestart met onze werkzaamheden. Voor de kerst hebben we de rioleringswerkzaamheden afgerond en in januari zijn we gestart met het straatwerk.

Voormalig kinderdorp Neerbosch
De Scherpenkampweg is de toegangsweg van het terrein van voormalig Kinderdorp Neerbosch. Kinderdorp Neerbosch was een instelling met weeshuizen voor kinderen. Tegenwoordig staan er op het terrein scholen voor speciaal onderwijs, diverse bedrijven en woningen. De gemeente Nijmegen heeft het terrein een aantal jaren geleden overgenomen en gaat in de komende jaren de wegen en riolering vervangen. Ons project is de start hiervan.

Omleiding
Het verkeer (veel taxibusjes) moet voorlopig worden omgeleid via smalle landwegen en de snelfietsroute Nijmegen-Beuningen. Aangezien dit tot frustraties van bewoners van het terrein leidde, hebben we samen met de opdrachtgever diverse verbeteringen in de omleiding doorgevoerd.

Meer weten?

We vertellen je graag
over dit project.