MENU
Actueel

Actueel

Infrascoop behaalt opnieuw certificaat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Infrascoop behaalt opnieuw certificaat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

30 juni 2020

Deze week ontvingen wij van PSO Nederland opnieuw het certificaat voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Hiermee laten we zien dat we nog steeds bovengemiddeld sociaal ondernemen en ons inzetten voor arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Het is de hoogst haalbare trede en daarmee zijn we koploper in het bieden van werkgelegenheid aan de PSO-doelgroep.

Bij Infrascoop vinden we het belangrijk om te investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo proberen we hen bijvoorbeeld langdurig werk te geven in plaats van alleen een project, zodat ze de tijd en ruimte hebben om op een goede manier terug te keren op de arbeidsmarkt. Met het PSO-certificaat laten we zien dat we voldoen aan alle kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en begeleiding.  

We bedanken Huub Biezemans van Dochters Advies die ons begeleidde bij het behalen van het certificaat. Hiermee zetten we weer een stap op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We zien het certificaat als een mooie onderscheiding waar we uiteraard trots op zijn!