MENU
Actueel

Actueel

Wandelen met relaties in tijden van corona

Wandelen met relaties in tijden van corona

24 februari 2021

Het is in maart alweer een jaar geleden dat het coronavirus uitbrak. Sindsdien werken we massaal thuis. Omdat het in deze nieuwe situatie niet altijd even makkelijk is om verbinding te maken en contacten te onderhouden met opdrachtgevers en relaties, kwam onze directeur Ton Derks met een creatief idee. Hij nodigt relaties en opdrachtgevers uit voor een één-op-één wandeling in de regio. Even een andere omgeving, bewegen en een frisse neus halen. Zo zien ze elkaar weer eens live en tijdens de wandeling praten ze meteen even bij. Goed voor lichaam en geest!

Rondje Cuijk of Nijmegen
Voor dit initiatief hebben we twee verschillende wandelroutes uitgestippeld; een rondje door Cuijk - waarbij we langs een aantal van onze projecten en over de nieuwe fietsbrug wandelen - en een rondje in Nijmegen. In Nijmegen starten we op de Waalkade, waar we vorig jaar nog werkten aan de herinrichting. Uiteraard zorgen we onderweg voor een warme kop koffie en wat lekkers!

Donatie aan Leergeld Land van Cuijk
Voor elke gelopen kilometer doneren wij €10 aan Leergeld Land van Cuijk. Deze stichting zet zich in voor kinderen uit de regio waarvan de ouders het niet breed hebben. Door de coronacrisis dreigen deze kinderen nog meer geïsoleerd te raken. Leergeld Land van Cuijk biedt hen de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, sport en cultuur. Een mooi initiatief waar wij graag onze wandelschoenen voor aantrekken!

Ton heeft de eerste kilometers samen met relaties inmiddels in de benen. We houden u graag op de hoogte van het totaalbedrag dat wij aan Leergeld Land van Cuijk doneren.