MENU
Actueel

Actueel

Reconstructie N602 Sint Anthonis afgerond

Reconstructie N602 Sint Anthonis afgerond

16 december 2020

Het lijkt alweer lang geleden; op 26 februari 2018 startten wij in opdracht van de gemeente Sint Anthonis met fase 1 van de reconstructie van de N602. Het gedeelte tussen Wanroij en Ledeacker werd als eerste aangepakt. Twee maanden later kwamen we ook als beste uit de bus voor fase 3, waarin we het deel tussen de Dokter Verbeeckstraat en de Breestraat in Sint Anthonis opknapten.

Na de start hebben wij het traditionele contract losgelaten en samen met Newae en de gemeente Sint Anthonis eerst het ontwerp verbeterd. Die grondige voorbereiding was de start van een succesvolle samenwerking. Inmiddels zijn we drie jaar, maar liefst 2.800 m2 riool, 17.500 m2 betonbanden en 47.500 m2 bestrating verder. Fase 3 is nu afgerond en we zijn trots op dit gerealiseerde werk.

Dank aan bewoners en betrokkenen

Infrascoop werkt dagelijks aan de weg voor een betere leefomgeving. Wij realiseren ons als geen ander welke overlast een reconstructie met zicht meebrengt. Ondanks dat hebben de inwoners van de dorpen veel oog gehad voor onze medewerkers; een bakje koffie met een koekje of een glaasje fris op verschillende plaatsen langs de N602 heeft hen goed gedaan. Namens al onze vakmannen bedanken wij de omgeving voor hun geduld, begrip en waardering voor ons werk!

Tot slot bedanken wij de gemeente Sint Anthonis, Newae, de Werkgroep en alle ondernemers. De goede en constructieve samenwerking met jullie staat aan de basis van dit succes. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Bekijk hier meer van de reconstructie N602 in Sint Anthonis